Setting

Forgot Password

Cum Cumpar

Cum cumpar ?

DozaDeCafea.ro este un magazin virtual ce comercializeaza cafea, capsule de cafea, ceai, aparate pentru prepararea cafelei si produse complementare

 

Comandand produse din magazinul nostru, aveti garantia calitatii si, in acelasi timp, economisiti timpul pierdut in cazul cumparaturilor in sistemul clasic. DozaDeCafea.ro va pune la dispozitie toate mijloacele de informare pentru a alege produsul cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

 

Circuitul comenzii dumneavoastra cuprinde o serie de pasi indispensabili:

 

1. Comandarea

TELEFONIC

Numerele de telefon la care puteti suna pentru a face comanda este 0727/88.53.140371/01.65.52. Pentru livrare, comanda minima este de 100 lei, la care se aplica taxele de transport dupa regulile mentionate. Daca ne vizitati in magazinul de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu Nr. 29, Sector 5 , Bucuresti 050881, Romania, nu exista comanda minima sau maxima!

ONLINE

Comanda minima pe care o puteti face online este de 100 de lei, la care se aplica taxele de transport dupa regulile mentionate.

Finalizarea comenzii online: Daca doriti sa comandati online, trebuie sa aveti cont pe site-ul nostru (sau sa va faceti un cont pe site-ul nostru) si sa apasati butonul „Adauga in cos” pentru produsele pe care doriti sa le achizitionati. Dupa ce ati terminat de adaugat toate produsele pe care doriti sa le cumparati, finalizati procesul de comanda completand fisa de comanda cu datele Dumneavoastra (sau ale firmei in numele careia comandati) si apasand pe butonul „Comanda produsele” . Asigurati-va ca ati completat corect datele de contact!

Imediat dupa aceea, veti primi un mesaj de notificare pe adresa de email pe care ati introdus-o in fisa de comanda. In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un membru al echipei noastre pentru confirmarea comenzii.Puteti descarca factura proforma din „Comenzile Mele”, „Detalii Comanda”, „Descarca Proforma”.

 

2. Livrarea comenzii

 

Echipa DozaDeCafea.ro va inregistra comanda Dumneavoastra si va face livrarea, tinand cont de preferintele selectate in fisa de comanda (ora si ziua livrarii) si de disponibilitatea imediata a produselor comandate (daca sunt sau nu in stoc).

In functie de ora la care plasati comanda, de localitatea in care doriti livrarea si considerand ca produsele sunt disponibile, comanda Dumneavoastra poate ajunge in minim doua ore, maxim doua zile lucratoare. Unele produse pot fi disponibile la comanda, iar atunci livrarea se va face intr-un interval mai mare de timp, stabilit de comun acord de Dumneavoastra cu operatorii nostri.

Produsele comandate (atat telefonic, cat si online) pot fi ridicate din punctele fizice de vanzare DozaDeCafea.ro.

 

3. Taxele de transport

BUCURESTI

* la comenzile intre 100 lei si 299,99 de lei, taxa de transport este de 20 lei pentru Bucuresti.

* comenzile peste 300 lei au transport gratuit.

IN TARA

* la comenzile intre 100 lei si 299,99 de lei, taxa de transport este de 20 lei in localitatile care au sediu FAN Courier sau URGENT Curier. Daca adresa de livrare NU este intr-o localitate care are sediu de FAN Courier sau URGENT Curier, la taxa de transport de 20 de lei se adauga cate 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar, calculat de la cel mai apropiat sediu FAN sau URGENT Curier pana la destinatie.

* transportul este gratuit pentru comenzile de peste 300 de lei, in localitatile care au sediu FAN Courier sau URGENT Curier. Pentru restul localitatilor, DozaDeCafea.ro asigura transportul gratuit pana la cel mai apropiat sediu FAN Courier sau URGENT Curier, lasand la latitudinea clientului daca doreste ridicarea coletului de acolo sau achita kilometrii suplimentari pentru a i se face livrarea la adresa.

 

4. Plata comenzii

Se poate realiza in urmatoarele modalitati:

  • Plata cash, in momentul intrarii in posesia produselor;
  • Plata prin virament bancar in contul SC Essential Trade Marketing SRL: RO19INGB0000999907496244, deschis la ING BANK NV.

Conform legislatiei in vigoare, platile ce depasesc suma de 5000 RON se vor efectua de catre persoanele juridice numai cu ordin de plata, CEC sau B.O.

C.I.F. : RO 27995780
Nr inregistrare : J40/1189/2011


X